dijous, 15 d’abril de 2021

L O S    T R I P U L A N T E S

Com m'afecta la Covid-19
Quan porto mascareta respiro més fort. Amb mascareta, em sento aïllada i necessito respirar més aire pur del que respiro. Penso que també afecta la comunicació que tinc amb les altres persones. Jhoana K.

En esport tot just comencem a competir amb una certa normalitat. Pel que fa a la família, els meus avis els veig menys que abans. Un exemple: el dinar de cap d'any aquest any no el vam poder fer. Lucas. 

Tinc familiars que han mort. En extraescolars no ens han deixat fer moltes coses, i a l'escola el curs no és com els d'abans. Al pati m'agradaria molt poder estar amb els amics de l'altra classe. Marc. 

M'afecta perquè no puc veure els meus avis, que no són a Barcelona, i també perquè formo part d'un equip de futbol, i tan aviat ens deixen jugar com no. La mascareta també em fa la guitza. Nicolás. 

Em preocupa que pugui passar res als de la meva família. Els meus avis viuen al Perú, que n'està molt afectat. Allà ara són a la primera onada. La mascareta em priva de respirar com a mi m'agradaria. Xiomara. 

Cap comentari:

Publica un comentari