divendres, 23 d’abril de 2021

Bona diada de Sant Jordi
Passar confinat Sant Jordi em sembla un rotllo. No m'ha sobtat tant com la primera vegada. Ja tinc més experiència i sé que toca fer classes online i esperar que això passi al més aviat possible. Àleix J.

No havia celebrat mai Sant Jordi. Ara que conec aquesta festa puc dir que m'agrada, que m'agrada molt. Pels llibres i per les roses, pels regals i per l'ambient festiu. A tots i totes, feliç Sant Jordi! Bàrbara Z.

A mi m'agrada Sant Jordi, regalar roses i llibres a la gent que estimo, i també que me'n regalin. L'ambient de les paradetes és fantàstic, com ho és anar a comprar-hi amb els meus avis. Daniela P. 

Dels temes proposats pel tutor, escullo Sant Jordi. És una història molt bonica. No és només història: a vegades el meu pare li regala un llibre a la meva mare. M'agrada molt celebrar Sant Jordi. David G.

Confinats dues vegades, una abans de Nadal i la d'ara, per Sant Jordi. Adéu Jocs Florals! No vull estar més confinat! Tant de bo s'acabi això del coronavirus i no hàgim de passar per situacions iguals. Èric A.

Des de bon matí m'he notat estrany. A punt de sortir de casa, la mare m'ha trucat per dir-me que estaríem confinats. Sento pena per la companya que ha agafat la Covid, però també alegria. Iban E.

Encara que tinguem grans obstacles com el de quedar-nos confinats, estic segura que els superarem, perquè no és la primera vegada que ens passa i bé que per Nadal ho vam superar. Marina H.

No soc bona fent poemes, però gaudeixo escoltant-los en els Jocs Florals. Aquest dia a l'escola és diferent. Em regalen llibres i roses i jo també en regalo. A tots us desitjo un bon Sant Jordi. Mireia G.

Ens hem tornat a confinar i m'he posat content. Soc casolà i entre classes fem molt xivarri (quasi com a l'aula). Llàstima que sigui per un virus, però segur que això se solucionarà molt aviat. Neo A.

Jo estic una mica trista, perquè divendres és Sant Jordi i a mi m'agradaria anar a passejar amb els meus pares per les paradetes i, de passada, comprar algun llibre. Núria T.

Anant amb crosses, a mi aquest confinament no em va malament del tot. La part dolenta és haver d'estar deu dies una altra vegada sense veure els meus companys/e i sense  sortir de casa. Pablo M.

És una mica trista aquesta situació, perquè sempre ens estem saltant alguna cosa important. Abans de Nadal va ser l'amic invisible i ara el dia de Sant Jordi, un dia bonic de veritat. Paula G.

Aquest Sant Jordi serà igual que el de l'any passat, per a nosaltres. Això no treu que no ens ho puguem passar bé. Penso positivament i a la majoria de nosaltres ens agrada força quedar-nos a casa. Pere T.Cap comentari:

Publica un comentari