dimecres, 17 de març de 2021

 P   E   T   H
Primavera. Soc amiga de la pluja i dels colors. És la millor època de les flors i dels seus colors naturals, de la natura amb tota la seva força i esplendor. Com que fa més bo, puc sortir al camp. Ho faig a Santa Eulàlia de Ronsana, on tinc amics i surto de la rutina de la gran ciutat. No sé dir el perquè, però estic més tranquil·la, la primavera em relaxa i fa que em senti a gust amb mi mateixa. Ainara GB. 

Estiu. És temps de descans i desonnexió, temps d'estar més per les meves coses i centrar-me en mi mateixa. Suporto millor la calor que no el fred, i disposo de més temps lliure. L'estiu és sinònim de vacances, a qui no li agraden? A més, m'ofereix l'oportunitat de visitar el poble on he viscut quatre anys i on tinc la meva millor amiga: Sant Sadurní de l'Heura. L'estiu és vida! Núria MM.Tardor. De petita em va començar a agradar perquè l'associava a la pluja i per ser el dia del meu aniversari. La pluja trenca rutines. Em recorda la paleta de colors, amb les fulles grogues per terra, arrossegades per l'aigua de la pluja, i jo que ho contemplo amb una manera de vestir que em fa sentir còmoda per l'època que som. No fa ni fred ni calor, és com la temperatura perfecta per sentir-se en plenitud. Marina RdP.

Hivern. Soc més de fred que de calor. La calor no te la treus del damunt, mentre que el fred sempre permet que t'escalfis. El meu esport preferit és l'esquí; m'agrada el paisatge nevat, i això només m'ho proporciona l'hivern. La Vall d'Aran, per exemple, està preciosa, no cal anar a l'estranger per veure panoràmiques de pel·lícula. I a taula, res millor que una bona sopa calenta. Nico MF. 

A l'hora d'escollir una estació em quedo amb la primavera. Tinc la sort de tenir a tocar de casa el bosc, i creu-me que l'esclat de vida en aquesta època és brutal. Tot comença a créixer i a florir, i per poc que t'hi fixis, veus brots de plantes pertot arreu. A més, la temperatura, sense massa fred ni massa calor, invita a passejar. Després de l'hivern, m'agrada arribar a casa amb llum de dia, perquè el dia s'allarga. Mònica. 

Dubto entre primavera i estiu, però si m'he de decantar per una de les dues estacions em quedo amb l'estiu. Sobretot per l'aigua, soc capaç de passar-m'hi hores, ja sigui nedant o a la vora del mar, contemplant les onades i amb la pell colpida per la brisa marinera, amb els peus lliures sobre la sorra, amb la llibertat de poca roba i, sobretot, amb la llum. La llum de l'estiu em produeix una alegria especial. Lupe. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada