dilluns, 15 de març de 2021

 A  M  I  S  T  A  T
Crec que l'amistat és una relació que contempla dir-se secrets amb plena confiança. Si aquesta confiança es trenca, la relació ja no és la mateixa, es refreda. El to de la conversa no és el mateix. Sobre aquesta qüestió la vida ens ensenya que hi ha sorpreses, tant positives com negatives. Amb l'amistat rius i plores. Quan només fas una d'aquestes dues coses, no en diguem amistat. Alejandro ZC. 

L'amistat és molt valuosa, perquè tenir un amic o amiga que ho sigui de veritat no és tan fàcil. Et sents reforçada per la seva presència i ajuda, com jo també faig sentir a l'altra persona la mateixa sensació. Amb les amistats tens moments en què t'ho passes molt bé, però també serveixen per fer més suportables els mals moments i no sentir-te sola. Alèxia VP.

L'amistat per a mi és tenir confiança en l'altra persona, respectar-la i preocupar-se per ella, si fa falta. Jo em preocupo per les amistats. També és amor, perquè ocupa una part del meu cor i tinc ganes de compartir amb els amics. Comprèn passar-ho bé, explicar-se secrets i tenir moments entranyables, de bon record. És com el peu i l'ungla: estan junts, però alhora cadascú és cadascú. Jhoana KE. 

Amistat no és només jugar i divertir-se, sinó que també és ajudar i plorar junts. Jo tinc l'experiència d'arribar a un lloc nou i no tenir cap amic. És una experiència dura, perquè tot vol el seu temps. Mentre vius desconnectat de la resta és com si fossis un estrany. Els amics ajuden a no estar sol i a superar problemes i mals tràngols. Ajuden a sentir-se un més del grup, a fer pinya. Ze Xi, ZL. 

L'amistat és la família triada. Són les persones que t'acompanyen en els bons i mals moments, i que et fan veure la realitat tal com és, quan tu no tens ganes de veure-la. És companyia, germanor, suport... No necessàriament la qualitat de l'amistat ha de ser directament proporcional al temps que comparteixes amb aquesta persona. A vegades algú amb qui comparteixes alguna cosa en temps breu, la vivència és extraordinàriament intensa. Ruth. 
1 comentari:

  1. Todas las expresiones totalmente ciertas, la Amistad es una palabra tan grande y tan sincera como la propia vida , felicidades y a vivir experiencias hermosas con esos amigos verdaderos que te llenan y te hacen mejor

    ResponElimina