dimarts, 9 de març de 2021

 UN ANY DE PANDÈMIA (III)
Pensava que no duraria tant i que tornaríem a la normalitat aviat. Em va sorprendre, suposo que com a tothom, que s'allargués aquella situació. Em va costar acceptar les classes en línia, i a poc a poc vaig acostumar-me a aquella nova normalitat. Quan recordo aquells dies, penso que la dificultat la vaig veure més gran del que era. Tot i així, prefereixo més parlar cara a cara que no fent ús de la tecnologia. Carla PR. 

Primer estava trista, per no veure amics. La primera trucada virtual va ser la de Tutoria, amb el Vicens, i em va alegrar moltíssim veure la cara dels companys, sentir-los. Estava tan nerviosa, que l'esmorzar, un batut, em va caure al sofà. Em va costar saber organitzar-me. Em va ajudar un horari que em va proposar mon pare, i va ser així com de mica en mica em vaig posar al dia. Amb els amics, les videotrucades van sovintejar. Daniela PM. 

Vaig començar content, perquè pensava que seria millor del que finalment va ser. Que no hi hagués escola, en principi semblava prou motiu d'alegria, però amb les classes telemàtiques i la feina que ens manaven, l'alegria inicial va desaparèixer. Recordo que amb l'equip de futbol del Júpiter, teníem un entrenador tan implicat que ens enviava exercicis per fer a casa. Tot per mantenir-nos en forma! Eyasu IT. 

Al migdia, tothom va començar a dir que havien vist les notícies i que ens confinarien. Al principi no m'ho creia, però el Pau em va ensenyar un vídeo. En arribar a casa, tenia una sensació estranya, nova, com si intuís de bones a primeres el perill que ens venia al damunt. Vaig anar a parlar amb els avis i em van tranquil·litzar, perquè em van ensenyar un parell de mascaretes que tenien desades. Guillem LG.

En principi angoixa: passar de classe presencial a distància no és fàcil ni crec que estiguéssim preparats. Se't presenten molts dubtes! Contràriament al que pensàvem, treballar des de casa reportava més hores que no ens pensàvem. Treballar telemàticament vol dir que la feina que envies se't retorna multiplicada. Sort que amb el temps vam regularitzar l'activitat acadèmica i això ens va permetre arribar a final de curs. Màrius. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada