dilluns, 8 de març de 2021

 UN ANY DE PANDÈMIA (II)
Em connectava a les classes virtuals. Hi ha diferència amb les classes presencials: molta gent es tapava la càmera i no la vèiem, i sempre en acabar-les, quan tothom se n'anava, uns quants ens quedàvem per jugar a jocs de mòbil, com browl stars o callofduty. Els deures els feia amb ma germana o a vegades sol. La veritat és que el temps em va passar bastant ràpid. Ens vam plantar al setembre que no m'ho semblava. Àlex GB.

Jo no em puc queixar, perquè vaig estar bé. Tenia sensacions estranyes, com acabar la classe, sortir de l'habitació i trobar-me a casa. Vaig canviar de rutines i tot era molt repetitiu, que vol dir moltes estones avorrides. A final de curs, en poder venir a escola i veure'ns tots de nou, va ser bonic. Les notes de la tercera avaluació em van sorprendre, perquè van ser millors durant el confinament que no quan era aquí al 'col·le'. Àlex JC.

L'inici del confinament el vaig viure força estressada, amb molta feina. Més tard tot es va tranquil·litzar, vam començar a sortir al carrer i ventilada ja treballava més a gust. També vaig celebrar el meu tretzè aniversari amb pandèmia, en companyia dels pares i un parell d'amics. Va arribar l'estiu, semblava que milloràvem, però ja es va veure que no. Vam tornar a situacions de risc una altra vegada. Anna MS. 

I jo que pensava que seria divertit estar-se uns dies a casa, però conforme es va allargar va accentuar-se l'avorriment. Les classes en línia són molt diferents a les acostumades, almenys al principi a mi no em van resultar fàcils. La primera vegada que vaig sortir vaig anar al parc amb dues amigues, va ser estrany perquè feia molt que no les veia. Tinc familiars que aquest any han mort de coronavirus. Antonella VM. 

Pensava que estar tancada entre quatre parets seria més dur. Vaig fer ús del terrat com a escapatòria! Recordo, moltes i moltes hores treballant. Em va acabar passant factura, perquè vaig acabar el curs esgotada. Vaig trobar a faltar el contacte físic amb la gent. Em va agradar preparar un ball en què els professors expressàvem com trobàvem a faltar els nostres alumnes. Va ser un ball enregistrat, i bé que ens ho vam passar quan ens vam veure per pantalla. Meritxell. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada