dimecres, 27 de gener de 2021

 NOUS DELEGATS


2n ESO A


Vaig decidir ser delegat perquè en veure les notes del trimestre passat vaig prendre la decisió de fer un canvi i implicar-me més en el curs. Vaig creure que ser delegat seria una responsabilitat i m'aportaria més proximitat envers tots els companys de classe, no només dels més amics. En presentar la meva candidatura estava bastant convençut de les meves possibilitats per guanyar, i així va ser. Dylan LCH.

Em vaig presentar per ser delegada perquè des d'un primer moment em feia il·lusió i em veia capaç de ser-ho. Quan vaig sortir em vaig posar molt contenta, va ser una sensació que tenia per primera vegada i que significava el suport de la majoria de la classe. Espero que la il·lusió del primer dia la pugui mantenir fins al darrer, que serà també el darrer d'aquest trimestre, abans de Setmana Santa. Marina VG.


2n ESO B


M'hi he presentat per ajudar la classe en cas d'haver-hi problemes. Per a mi va ser una sorpresa que em votés tanta gent. Em va satisfer,  ho vaig viure amb il·lusió. Fins ara no ho havia estat mai. Dependrà de com em vagi el trimestre perquè una altra vegada m'hi torni a presentar. Un cop a la setmana ens trobem amb un tutor. Els qui ho han estat diuen que és una experiència que mola. Mireia GB.

El trimestre passat també m'hi vaig presentar, però vaig perdre per només un vot. Lluny de desanimar-me, com que havia anat per tan poc, vaig pensar que a la segona aniria la vençuda. Ara que ho soc, estic content però alhora una mica desconcertat, perquè els companys i els 'profes' a vegades em criden per poca cosa. Espero complir amb la meva funció de delegat. Per això ho he volgut ser.  Neo AG.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada