dilluns, 21 de desembre de 2020

 FEM NADAL AMB POSTALS
Aquest és el text del correu que hem rebut de CÀRITAS. És per sentir-se'n molt i molt satisfets! Finalment es van enviar més de 500 postals de Nadal als avis i àvies de les Residències a través de CÀRITAS. De tot cor, gràcies!


Bon dia,

Des del programa d’Escoles amb Cor-Educació en Valors de Càritas Diocesana de Barcelona volem expressar-vos el nostre més sincer agraïment per la vostra col·laboració i participació en la campanya DE TOT COR: FEM NADAL que ha impulsat el nostre programa

MOLTES, MOLTES GRÀCIES per les vostres felicitacions que heu preparat amb tanta il·lusió, moltes i moltes gràcies per la vostra implicació, entusiasme, solidaritat i compromís. Us demanem que transmeteu el nostre agraïment a tota la comunitat educativa.

Aquest any la campanya institucional de Nadal de Càritas s’anomena: Bon Nadal. Però per a tothom. Amb la vostra participació en aquesta campanya, estem segurs que heu aportat el vostre granet de sorra perquè Nadal entri a la llar de moltes persones. 

Em plau adjuntar-vos també, la carta d’agraïment d’Itziar Bravo, cap de campanyes i sensibilització de Càritas Diocesana de Barcelona, dirigida a la direcció del centre i la felicitació digital de Nadal de la nostra entitat en un any molt, molt especial. 

L’equip d’escoles amb Cor us desitgem un BON NADAL, que malgrat que pugui ser diferent per tot el que estem vivint, segur que el viurem amb COR i des del COR. 

Amb afecte, 

 

Chufa Muntañola 

Coordinadora Escoles amb Cor 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada