dimarts, 22 de desembre de 2020

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!!!!

Ultim dia éscola amb una celebració molt festiva. Vam començar veient el muntatge de la "cantata nadalenca" d'aquest any que ha quedat super-xula, malgrat alguns de vosaltres us tapàveu la cara com si no vulguessiu veure lo bons cantants i artistes que sou. Vam trobar a faltar les "preses falses" a la part dels crèdits finals amb alguna caiguda divertida (comptant que ningú s'ha fet mal de debó). 

 

Després amb els de 2n ESO A vam fer l'amic invisible. Els amics invisibles de 2n ESO B s'hauran d'esperar a la tornada, però no dubteu que hi haurà tanta emoció com en aquest. Aquest any els regals han estat molt xulos i alguns força personalitzats. Alguns amics ho havien fet tant bé que, malgrat deixar pistes tenien als seus amics invisibles ben despistats. Menció especial al Lucas , que havia fet molt bé la feina de detectiu pel seu compte i tenia els amics invisibles de tota la classe en el seu cap. Impresssionant!

                                            

Un cop acabat l'amic invisible i amb l'emoció del regal ens vam ajuntar per grups cooperatius per fer el GRAN QUIZZ del NADAL, simultàneament a 2n ESO A i 2n ESO B, uns en viu i directe i els altres a través d''un meet. Vam aprendre moltes coses que no sabiem sobre les tradicions nadalenques com per exemple que el costum de decorar l'arbre de Nadal ve d'Alemanya,  les Nadales són del segle IV dC , el costum de pendre raïm abans de l'Any Nou és del S.XIX  o que en realitat no sabem quants Reis Mags hi havia ni si ni tant sols eren reis, perquè al Nou Testament només es parla de 3 regals però no sabem quantes persones els van donar. En tots dos casos va haver-hi un grup guanyador. A 2n ESO A va ser el integrat pel Pau G., el Marco M, l'Aroa M i l'Alejandro Z.. En el cas de 2n ESO B van guanyar el Pere B., el Josep J., la Marina H i la Xiomara R. Felicitats a tots 8 !


A la tornada del pati 2n ESO A va veure el final d'una gran pel·lícula "La vida de Pi", mentre els tres tutors ens connectàvem de nou amb 2n ESO B per desitjar-vos BON NADAL!!!. 

Per acabar, vam fer el show dels talents presentat pel Pau, l'Ainara, l'Alejandro i el David on la Núria , ens va cantar una cançó amb anglès i el Ze Xi una cançó amb xinés (amb subtítols perquè la poguéssim entendre), el Diego i l'Alejandro (i lÀlex com a convidat especial), ens van explicar tot una sèrie d'acudits negres, el Miguel Àngel i el Dylan ens van fer un ball que  havien aprés al tik tok (tant ràpid que quasi no vam poder fer ni la foto), una cupworld  del joc Snake on vam veure gent molt bona i molt entrenada (el que mostra que hi han dedicat moltes hores. Jugaran també a hores de classe?, esperem que no!), una exhibició del Guillem amb la seva baldufa que ens va deixar impresssionats i finalment una exhibició de la Marina de patinatge artístic, amb piruetes díficils de repetir. Felicitats als talentosos perquè ho vau fer molt bé!!!
Ha estat un bon trimestre malgrat el que preveiem al començament de curs. Ha estat fantàstic poder veure-us d'aprop (i no a través d'un meet) i interrelacionar amb vosaltres cara a cara ( i també veure-us interrelacionar amb els companys).  Que gaudiu molt de les merescudes vacances. Els tres tutors us desitgem MOLT BON NADAL i un MOLT BON COMENÇAMENT d'un any PLE D'ENERGIA i de PROPÒSITS QUE ES FACIN REALITAT.

                                      FELIÇ 2021!!!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada