dijous, 10 de desembre de 2020

AMIC INVISIBLE

A pocs dies de tancar el trimestre, encarem la última setmana sencera abans de Nadal. Per celebrar-ho i fer un bon tancament hem decidit que durant aquesta setmana (des de dilluns 14 fins dilluns 21) farem l'AMIC INVISIBLE i això voldrà dir que a part del GRAN REGAL (preu màxim 5 euros) que ens farem uns als altres el dilluns 21 (I que, MOLT IMPORTANT !!!!, haurem de portar divendres  perquè EL REGAL estigui TOT EL CAP DE SETMANA "EN QUARENTENA"), durant aquesta setmana haurem de fer la VIDA MÉS AGRADABLE al nostre amic invisible...a través de gestos, cartes, pistes a veure si endevina qui som, detalls, alguna "xuxe"..... És una setmana especial plena de nervis i emoció si tothom s'implica. Emoció alhora de posar els detalls sense que ningú se n'assebenti i  emoció quan vas rebent els detallets.

Pensem com ens hem sentit els altres anys nosaltres quan hem rebut els detalls per espolsar-nos la mandra i fer que el nostre amic senti que aquesta si  que és una setmana especial.

I si la persona que ens ha tocat no és propera a nosaltres, doncs perfecte, perquè això voldrà dir que tindrem la oportunitat de conèixer algú de la classe amb qui  havíem parlat gens o molt poc. Potser tenim una sorpresa i intentant coneixe'l/-la descobrim que tenim més coses en comú de les que ens pensàvem.

QUE TINGUEU UNA BONA SETMANA DE L'AMIC INVISIBLE!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada